Też czytałem list no cóż co zrobić na to nie ma wpływu na wojny cenowy pozytywne jest to w wojnach cenowych że powodują w długim terminie spadek mocy i zamkniecie nie rentownych biznesów.Więc marże powinny odbić a co do CF to oni zwiększali moce przerobowe a do tego potrzeba przynajmniej tak mi się wydaje większych zapasów co widać w sprawozdaniu. Ja tam jak będę mieć kasę to nie dużo ale dokupię. Bo lecieć to to będzie w dół bo wyniki są złe zwiększają moce i poprzejmowali tych biznesów a wyniki tak ostro w dół. Odsetki od długu nie było dużo różnic tj 5,6mln zł do 6 mln zł lecz różnice kursowe dowaliły. Elemental zawodzi nas na całej linii jakiś większych inwestycji nie ma co się spodziewać bo po prostu nie ma na to kasy. Szkoda i jeszcze raz szkoda że aż tak leci WF oby się to odwróciło jak nie w tym roku to w następnym ale trzeba sobie zadać pytanie czy także im nie dowala brak należytej kontroli na spółkami z grupy bo grupa jest bardzo duża i czy oni to odpowiednio kontrolują. Kurcze ja się spodziewałem że branża recyklingu jest bardziej stabilna a oni normalnie jak budowlanka.