Forum Giełda +Dodaj wątek
Najpierw twierdzisz, że skończyłeś z częścią "ruchomą" tutaj:

"Re: No i znowu was załadowali
Autor: ~wig20 [83.23.86.*], 2013-10-10 14:55
Dobra panowie, to ja zakończyłem przygodę z tymi kupionymi od 1.12 do 1.24
Został mi pakiet ponizej 0.90 - to sobie zostawiam, "

czyli, że sprzedałeś po około 1,41 patrząc na godz. (po zejściu z lokalnego szczytu) - interpretacja Twoja, że będzie spadać i odkupisz taniej.

W tym celu zamieszczasz tego posta po zamknięciu sesji czwartkowej, żeby spróbować wystraszyć innych inwestorów:

"linka
Autor: ~wig20 [83.23.86.*], 2013-10-10 18:27
http://www.attrader.pl/charts/s/41557/XrgsSAfZn0KwQPAnlsSG7g.png"

Kurs w piątek i poniedziałek rośnie - na co Ty dzisiaj piszesz:

"Re: linka
Autor: ~wig20 [83.23.72.*], 2013-10-15 11:20
Ja powiem szczerze, że swój "lotny pakiet" dziś puściłem po 1.61.
Przesiadłem się na zwg, ale na pewno wrócę jeszcze na dupona z tym pakietem, moze kupię drozej niz dzis sprzedałem, nie wiem - to giełda! :)))"

Chyba jakiś Czarodziej z Ciebie, albo lubisz naginać rzeczywistość do swoich zachowań - ale tok i sens Twoich działań niech już każdy z forumowiczów sam oceni - etyczność nieudolnych prób naganiania na spadki, żeby samemu taniej odkupić, a jak ten scenariusz nie wychodzi to chwalenie się stojące jawną sprzecznością z tym co sam wcześniej pisałeś. Wiarygodność masz dla mnie ujemną po takich akcjach.

Życzę Ci dobrze z resztą Twojego pakietu - niech Tobie i nam rośnie Duon, lecz proszę wykaż trochę szacunku dla innych i daruj sobie takie komentarze mające na celu zdyskredytowanie krótkoterminowe kursu dla własnych partykularnych interesów.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.