Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  9,20 zł , zmiana od tamtej pory: -89,46%

Re: Liczy się tylko ilość graczy SteamDB

odwieczny temat jak policzyc przed oficjalnymi danymi ilość sztuk sie sprzedało ja uważam że po tyg sprzedaż sztuk mnożymy razy 2-4 sprzedaż na rok playway podawał kiedys sprzedaz po 72 godz i potem po roku i tak coś wychodziło w zależności od oceny graczy gry robiłem to kilka lat temu może coś sie zmnieniło (ja licze sprzedaż troszke innaczej z opini graczy) trzeba poczekać na weekend bo on da odpowiedz odnośnie steama ale juz widać że sprzedaż idzie nieźle i są dobre opinie na playstation to tak jest jak sie wydaje od razu na wszystkie platformy a nie jak na pc a potem na konsole wtedy na konsole jest zdecydowanie słabsza sprzedaż mozna sprawdzić wiele gier na pc a potem ile sprzedano po czasie na konsole widac to w ilości recenzji graczy oczywiście mogą być wyjatki to mega hity super gierki moje zdanie ale moge sie mylić pare lat nie zagłebiałem sie w to ale tu są ludzie którzy wszystko policzą faktem jest że wszyscy kombinuja jak to policzyc ale cały czas twierdze że premiera wypada słabo licze tu na serum ale chyba nie tylko ja bo kurs zamiast spadać rośnie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
THEDUST 0,00% 0,97 2025-10-08 11:19:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.