Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,40 zł , zmiana od tamtej pory: 10,71%

Re: Libet - jedna z najmniej docenianych spółek na GPW ! cz.3

Dnia 2016-11-18 o godz. 11:46 ~pol napisał(a):
> dzięki za miłe słowa ... ja to w gorącej wodzie kompany... nie dla mnie takie spółki ;) .. ale na razie na stracie jestem więc i tak siedzę.. czekam na close...czasem to mam wrażenie że nas gruby czyta he he ;) i nas zniechęca a mnie to na pewno ;)

Wiesz pol, myślę że pewnie się zdziwisz ale podejrzewam że większość nawet i dużych inwestorów czyta fora. Chociażby po to żeby zobaczyć jakie jest ogólne nastawienie drobnego akcjonariatu do spółki, co się mówi na jej temat itd. Więc podejrzewam że Ci którzy byli kiedyś mali i czytali to jak stają się większymi inwestorami nawyk zostaje.

Zresztą zobaczcie 16.11 kurs spadł do 1,32 zł by zakończyć się na 1,46 zł przy obrocie ponad 1,5 mln zł
Wczoraj kurs spadł do 1,42 zł potem gruby kupił i poszedł na 1,59 a ostatecznie zamknął się na 1,49 zł.
Teraz mamy 1,42 zł a kurs ostatecznie zamknie się ... i tu zobaczymy jak będzie :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LIBET 3,33% 1,55 2025-10-06 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.