Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Len do Paryża, ludzie bez wypłaty

MYSLE tak

POMYMYLIŁEM SIE I TERAZ TO WIDZE SZKODA ZE TYLE KASY MNIE TO KOSZTOWAŁO

ZALEZAŁO MI .WIERZYŁEM W NICH ALE JA JUZ TO PRZERABIAŁEM NOWA EMISJE TARGI PARYZ BERLIN SKŁAD CELNY W PANAMIE WIELE PIEKNYCH OBIETNIC MOZNA JE POSZUKAC NA PARKIECIE W ARCHIWUM SPLIT JASZCYNSKIEGO I CO I NIC

MOZE BEDZIE LEPIEJ JAK OGLOSZOM UPADLOSC Z ZAWARCIEM UKLADU

SZKODA ZE OBECNY PREZES NIE POCIAGNAŁ DO ODPOWIEDZIALNOSCI BYŁEGO PREZESA ZA PRZEJEDZENIE EMISJI Z PP

WATPIE ZEBY 0.10 SIE OBRONIŁO

WARTOSC KSIEGOWA NA AKCJE PO 3Q O.O5 ROK TEMU 0.15

MOZE OBECNY PREZES ZROBI COS MYSLE O FUNDACH CHYBA JEDYNE LEKARSTWO

I JESZCZE JEDNO FIRMA JEST ŁAKOMYM KASKIEM NA OPATRUNKI I NA WEJSCIE OD TYŁU NA GPW ALE TO KUPA CZASU I ZEBY SIE KTOS ZAINTEROSOWAŁ TO PEWNIE MUSI BYC PODOBNIE JAK NA SWARZEDZU

PISZE TO Z BÓLEM SERCA KUPA KASY POSZŁA

POIZDRO DLA AKCJONARIUSZY ORZEŁKA

SZCZEGÓLNIE DLA ARAKISA NIKT I WW [ MIAŁEŚ RACJE]

SZACUN

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORZEL 0,00% 0,05 2011-01-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.