Dnia 2021-10-12 o godz. 17:35 ~Sergio napisał(a):
> co tu zerkne to ty dalej płaczesz po forum ze tracisz kasę haha
> napisz do alg jak pochwaliles sie na forum oml tj napisales do relacji inwestorskich oml z zaptaniem czy odkupia od ciebie po cenie zakupu bo stracisz PINIONDZE haha
> teraz napisz zeby ci blikiem straty wyrównali :-)
> zajmij sie lepiej czyms innym a nie beczysz po forach
> pytales czy czekac czy sprzedawac podpowiem jak sugerujesz sie opiniami na forum bankiera:
> sprzedaj te pare akcji i nie marudz prosze cie .. moze w ten sposób moze bedziesz troche mniej znerwicowany :-)
> choc wiem za duzo prosze i znow bede widzial twoje płacze ze wszyscy źli spolki cie oszukuja zarzady czychaja na twoje pioniondze :-) i wiecznie pod górke.
>
Największym przegrywem jesteś tutaj Ty sergiuszku. Czemu? Ja tutaj i na OML mam małe pakiety (dla Ciebie pewnie to i tak duże kwoty), więc kwotowo nie są to jakieś duże wirtualne straty. OML nie zamierzam sprzedać gdyż tam potencjał jest, dlatego staram się urozmaicać tamtejsze forum merytorycznymi wpisami i czasami ślę jakieś pytania do Relacji Inwestorskich.
Ale co do ALG. Przegrywem jesteś Ty, gdyż to Ty masz tutaj kupę siana ulokowaną i na pewno masz potężną wirtualną stratę, którą nie masz jaj zrealizować, dlatego obrażasz tutaj mnie i innych trzeźwo myślących i patrzących na spółkę. Ponad rok temu nie spodziewałem się, że spółki grubego JC to tak naprawdę drukarnie akcji, więc jedyne co sobie mogę zarzucić to to, że nie sprzedałem akcji z zyskiem po premierze GR. Za to Ty jesteś parszywym kanciarzem i naganiaczem liczącym, że atakując mnie uda Ci się powstrzymywać wyprzedaż akcji przez kolejnych zawiedzionych akcjonariuszy.