W punkt, większość którzy oddali na tych poziomach wykorzystali większe obroty całkowicie nieświadimi potężnego potencjału gry.
Dodatkowo zwała na szerokim rynku z zeszłego tygodnia dopełniła korekty i wyszło znakomicie bo wielu takich jak ja mieli okazję kupić akcje w cenach jednocyfrowych.
Tu w ciągu ostatnich 30 dni nastąpił totalny zwrot w postrzeganiu i rozpoznawaniu gry z niemalże No name (poz.+400) - do gry która wzbudza zachwyt innowacyjnością i błyskawicznie pnie się na WL i TOP 100 to tylko kwestia czasu -listopad -grudzień tego roku.
Wg mnie już teraz Holstin jest taką samo napędzającą się maszyną która z dnia na dzień zyskuje coraz większy fan base i stąd ten ciągły awans na WL.
Bardzo mi to przypomina historię Ghostrunner (OML) sprzes paru lat i hype który też może powtórzyć się na Holstin.
Dziś GR2 i Holstin dzieli jedyne 27 miejsc na WL a kapitalizacja OML = 200mln czyli prawie 10x wyższa niż Sonki.
To kwestia casu jak zacznie się wyrywanie sobie akcji z rąk a póki co cieszmy się z kolejnego awansu na WL na 157 miejsce.