jesteś najmondrzejszy twister, jesteś yntelektualystą, to widać, słychać i czuć, tego się nie ukryje, twoje wypowiedzi zasługują na nagrodę w dziedzinie ekonomii i nie tylko, szczerze mówiąc to jesteś tak mondry, że nawet nie sposób zrozumieć o co ci chodzi, widocznie ja nie jestem taki mondry jak ty, poniżej pozwolę sobie przytoczyć fragment twojej pełnej merytorycznych argumentów wypowiedzi:"Zadałem sobie to pytanie i niestety tylko jedna odpowiedź przychodzi mi na myśl. Jest nią cena złota i nadzieja wielu (nie moja), że ta przełoży się na wyniki tej spółki. Jak długo zatem będzie jeszcze trwała hossa na złocie? Tego nikt nie wie, ale myślę, że może to potrwać jeszcze sporo czasu. Sytuacja gospodarcza na świecie jest naprawdę trudna. Szykują się ogromne deficyty wielu budżetów. To może przynieść ogromny spadek zaufania do wielu walut a tym samym odpływ do stabilnego od lat złota. Czy tak się stanie? Nie wiem. Uważam jednak taki scenariusz za prawdopodobny. Czy taka spółka jak Mennica skorzysta na nim?
brawo twister, czyli złoto może będzie drożało, może będzie taniało i tym sposobem czy będzie drożało czy będzie taniało ty zawsze będziesz miał rację, to są te twoje merytoryczne wpisy, wiemy już, że masz ostre jak brzytwa i racjonalne poglądy na temat inwestowania, kupowanie mennicy w czasach ogromnego zainteresowania inwestorów złotem i srebrem to dla ciebie szczyt głupoty, to napisz w co ty inwestujesz, jakie masz sukcesy