Dnia 2024-03-13 o godz. 09:26 ~syl napisał(a):
> Zastanów się , czy ja pisze do siebie, czy do kangura, bo chyba zgubiłeś się trochę , zawiódł cię intelekt a może się zdenerwowałeś, ale "relaks", jak to mówią " Chińczycy" a jak ja do SIEBIE piszę, to ty się do mnie nie odzywaj .Do kangura nic nie mam i w sumie do ciebie też , wcześniej tylko sugerowałem , byście spotkali się na kawie i pogadali jak przystało na inteligentnych, którzy mają upodobanie w tego typu "myślowych macankach" . Tą swoją analizę "inwestycyjną" ze zdjęć i jakiś obrazków , którą tutaj prezentowałeś , może wyniosłeś z pewnego specjalistycznego gabinetu , gdzie w podobny sposób analizują pewne osoby "intelektualne" , ty nie stosuj tego do giełdy ,tutaj liczy się coś innego. Natomiast trzymaj się tego specjalisty, to po jakimś czasie, nawet będzie ci można i pytania zadawać, bez obawy, że kogoś oplujesz . Nie wciągaj do tego kangura i Wilsona , spróbuj przypodobać się im , nie cudzym kosztem , Nie będę na ciebie używać adekwatnych inwektyw których ty użyłeś typu : cienki Bolek czy wafla itp. bo nie chce się zniżać do twego chamskiego poziomu.
Ja myślę, że poza tym, że jesteś analfabetą, to dobrze że się obszernie rozpisałeś. Moment też idealnie dobrałeś bo można sobie zweryfikować i porównać posty pisane bezwiednie po minucie powyżej.
Co do wątku terapeutycznego. Załóż sobie temat, gdzie będziesz wysyłał do psychiatry, ale pamiętaj, że realizujesz to będąc już po Freudowsku namaszczonym. Masz błogosławieństwo wszelakie, żeby zgłębiać tą dziedzinę.
Natomiast z tym zasobem intelektualnym wracaj do roboty i odpuść bo połajanki z idi..tami są wedle Marka Twain jak może wiesz albo nie wiesz bezzasadne. Au revoir.