> Dnia 2015-04-15 o godz. 10:17 ~Tomek napisał(a):
> > gdzie jest ta naganiaczka co się śmiała ze mnie .....hehhe że nie spadnie
> > brak popytu tak się konczy
No i patrz, śnieg z lawiny ktoś podpier...ił i zrobił z niego kilka bałwanów.
Od wczoraj koło południa sypanie po 2-3 zlecenia po 30-50 k papieru łącznie. Biorąc pod uwagę wolumeny, to zlecenia na małe ilości akcji na S są dość rzadkie.
To mi wygląda na jedną ekipę - jerry i kumple mieli czas tego nazbierać na początku roku.
Miło jednak widzieć, że nie tylko ja podskubuję. Mogę sobie pozwolić, bo pozycja otwarta od ponad roku :)
Chętnie potrzymam i do 0,20 zł, ale tej ceny chyba szybko się nie doczekamy. Chociaż do raportu za IQ 2015 jeszcze miesiąc i przy suszy informacyjnej to może być różnie.
Z uwagi na anonimowość forum - zwracam uwagę na małe szczegóły. A to jak kto pisze "hehhe" tudzież jak stawianie spacji przed pięciokropkiem i rozpoczynanie zdania z małej litery a także nickowanie zawsze z wielkiej itp.
Niektóre, te same rzadko spotykane błędy popełniają osoby o bardzo różnych nickach i ip. I ta regularność wpisów kowala przy każdych wzrostach, którą pamiętam odkąd się Biomaksem zainteresowałem przy pierwszym zjeździe z 0,60 na 0,30 zł a powrót na 0,50 zł zrobiły dwa dni sesyjne z obrotem po 50k akcji dziennie.
Cóż, może nienajgorszy ze mnie data miner, ta spekulacja ma ręce i nogi a jakiś scenariusz jest tutaj realizowany od dość długiego czasu. A może świadomie robię Wam głowę z mózgu? :)