Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,06 zł , zmiana od tamtej pory: -53,92%

Re: Ładne tu się wałki kręci

A właśnie że zabrał ponieważ w rubryce - Polwax- PP - mam zapis z ilością sztuk o wartości 0,00 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skoro pewnego pięknego lipcowego dnia miałem kilka papiera ( 2019 roku - przypomnę ! ) po - 6,XX a następnego dnia zostałem uraczony bezwartościowy PP ( no bo tak to teraz wygląda w zapisie na rachunku - a mamy 23.01 !!! ) oraz super promo kursem po - 3,XX to jak to mam nazwać ???!!!
Inaczej - gdybym wiedział że będzie Dxpa z Prospektu, Dxpa z instalacji to pewnie sprzedałbym po 6 zeta i miał dzisiejsze PP głęboko w Dxpie oraz całą tą spółkę. No ale cóż mój błąd. Niestety spółka też nie jest bez winy. Zabrali się się do emisji - i tu pytanie - od Dxpy strony czy tak miało być ?!?!
A temat Orlenu - hmmmmmmmmmmmmm. Orlen ich rozjedzie na masło :) lub mydło w płynie :).
Pozdro

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLWAX -0,70% 1,41 2025-10-03 14:52:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.