Dnia 2012-01-02 o godz. 09:32 ~wisnia napisał(a):
> klient zapłacił 600 000 za kontrakt w którym płaci tylko za prąd i papier.
koszt materiałów eksploatacyjnych i napraw został opłacony w tych 600 000 zł
ten co płaci kilka stów miesięcznie za serwis ,
no cóż :) gratuluję buhahaa
nie wiem czy to klasyka czy nie bo nie znam tak dobrze tej firmy ale faktycznie w tym kontrakcie najprawdopodobniej zrobiła tylko obrót i bardzo możliwe że koszt napraw przewyższy stałą comiesięczna prowizję karty i soft serwisuje firma zewnętrzna , producent oprogramowania, koszt licencji , serwisu i upgrade musiał zostać
uwzględniony w kontrakcie faktycznie na papierze firma wygląda pięknie ale jak się spojrzy na ten kontrakt i wcześniejsze niewypały to pięknie jest tylko na papierze ,
to że uruchamia nowe projekty w portfolio firmy nic nie znaczy bo tylko coś uruchamia nie mając klientów , a wchodzi na rynek gdzie nie ma próżni nie wiem co oznacza centrum analityczne , mnie to kojarzy się z medycyną ale może jest tam jakaś literówka i chodzi o centrum usług analnych ;)
Wiśnia zawsze tak pitolisz jak się nie znasz. Stary zanim piszesz bzdury pomyśl - w komunikacie jest mowa o serwisie a nie materiałach eksploatacyjnych. A ty uważasz- (przenośnia abyś zrozumiał) że jak podpisuje umowę na serwis samochodów to firma serwisująca będzie płacić mi za całe paliwo do samochodów. Pomyśl zanim coś napiszesz.
A skoro taka kiepska spółka to wystaw swoje papierki po 66 groni a ja je od Ciebie odkupie i zobaczymy ile tego towaru masz. Czy choć jedną akcje czy naganiasz na spadki bo chcesz tanio kupić?
Z większym kupnem stoję niżej (po co przepłacać) ale dla Ciebie zrobię wyjątek i wezmę po 66 groni - czekam na twoje zlecenie tylko nie 200 szt a coś więcej bo prowizja za wysoka i nie biorę