Czy chodziło ci o ten niewyplał ....
Sprzedaż odbywa się poprzez zespół specjalizowanych telemarketerów, oraz wykorzystanie dwóch sklepów internetowych (Świat Papieru i Printbull) a także portalu aukcyjnego allegro.pl. Ta część działalności została wydzielona stosunkowo niedawno i jest w fazie organizacji. Po zakończeniu działań przygotowawczych powinna wygenerować w 4 kwartale 2011 skokowy wzrost obrotów włączając jednocześnie całe spektrum segmentu B2C w zakres obsługiwany przez Spółke. Uruchamiane właśnie sklepy internetowe będą dodatkowym kanałem sprzedaży, który zacznie przynosić zyski bez angażowania dodatkowych środków , wykorzystując już posiadane przez XSystem doświadczenie wsparcie i zasoby ....
A masz jeszcze o Centrum Usług Analitycznych ...
Firma rozpoczęła proces tworzenia centrum kompetencyjnego (Centrum Usług Analitycznych), które ma skoordynować plany i działania związane z rozwojem usług własnych. Pierwszą inwestycją w tym zakresie jest system wspomagania sprzedaży i centrum usług analitycznych. Pozyskane dofinansowanie unijne jest aktualnie wykorzystywane do stworzenia aplikacji, pozwalającej na zarządzanie łańcuchem dostaw materiałów eksploatacyjnych, oraz kosztami druku u klientów. W ramach tej usługi Emitent zaoferuje klientom B2B możliwość poznania kosztów eksploatacji dowolnego zbioru drukarek w firmie uporządkowanego pod względem strukturalnym, geograficznym i kosztowym.
To by było na tyle ... Przykro mi , że się rozczarowałeś spółką i sprzedałeś z dużą stratą ale to normalne u niecierpliwych osobników ... Ale nie musisz pisać tych wyssanych z palca rewalacji aby poprawić sobie humor i odreagować frustrację z powodu dużej straty .
A dla mnie w tym przypadku nie są najważniejsze wyniki finansowe spółki ...
Napisz jeszcze coś ciekawego ..Będzie ubaw