Jedni zamykają inni nie. Ja mam kupione od wielu lat i nigdzie póki co się nie wybieram bo bardzo mi się tutaj podoba. Jak coś wzrosło to nie znaczy, że spadnie. Tym bardziej jak nadal nie odzwierciedla nawet księgowej wartości przedsiębiorstwa. Nie mówiąc już nawet o tak oczywistej rzeczy jak zapisany w statucie rozwój spółki. Podmiot istnieje po to aby się rozwijać i generować wartość dla swoich akcjonariuszy. Tak wynika ze statutu. Jeśli zatem ma się rozwijać (zamiast zwijać) to dlaczego miałby kurs akcji spadać? Gdybyś miał takie same rady dla akcjonariuszy CEZ'u, którzy kupowali akcje poniżej wartości księgowej to patrząc na dzisiejszy kurs tej spółki ci co by z twoich rad skorzystali mieli by do ciebie lekki żal nie sądzisz? I to w spółce, która ma większy udział państwa czeskiego (71%) niż Tauron państwa polskiego (30% + 10% przez KGHM). A co byś powiedział właścicielom bitcoina po tym jak wzrósł z 5 centów o 1000% do 55 centów? Na jakim poziomie straszyłbyś ich spadkami i rekomendował zamknąć pozycję? Nie wierzysz w Tauron to zamknij pozycję i do widzenia. Nie jesteś żadnym autorytetem na rynku aby ktokolwiek miał ciebie słuchać. Tak jak napisałem powyżej... Już tutaj jest jeden Łoren podpisujący się imieniem i nazwiskiem należącym do legendy rynku ale w niczym mu to nie pomaga bo rynek go zwyczajnie pomija i ma gdzieś jego rekomendacje. Brak autorytetu i przede wszystkim argumentów. Jedyny argument to sprzedaj bo wzrosło... No co za bzdura.