Nie piszę na waszym wątku o atonht jednak na innych pozwoliłem sobie na przedstawienie spólki w telegraficznym skrócie nie mozna pisać wszędzie źle to wygląda.
Technologia na skalę światową, spółka zdołowana do granic nieprzyzwoitości, lobby spalarniane, podpis Pawlaka- brak ustawa i zawarte w niej zapisy o dopuszczeniu tej technologii w utylizacji odpadów i mat. niebzpiezcnych.
DT bawią się kursem prawdziwi inwestorzy moim zdaniem czekają do poziomu powyżej szczytu 9,7 nie wiem kto jeszcze został ale rozkręcacie się jak cholera.
Na forum kultura i normalni ludzie spadało wszystko spadł i Aton jak reszta, wzrsoty moga być uzależnione od potencjalnych inf.
Spółka na poczatku prowadziła dziłalność bardziej badawczą niż produkcyjną , dzisiaj to zupełnie inna sprawa
produkuję , sprzedaż licencji do USA
Bałkany, Niemcy
Gratuluję poziomu wypowiedzi na forum, proponuję zainteresować się jakie akty prawne bedą obowiązywać od 2013r ze strony UE a my powinniśmy się do nich dostosować- mam na mysli odpady.
Atonht wraca gratuluję
A kurs to emerytura... niestety na pewien czas zdołowana przez widmo bessy która nie oszczędza nikogo.
pozdrooo