Witam! Zgadzam się z Tobą Siwy ! Wiadomo że ne zebrali tyle papiera w piątek po 0,1-0,11 żeby wywalić to po 0,11zł ! Im większą zrobią podbitkę tym więcej spekuły się tu zleci :)!
Autor | ~Legolas [178.180.118.*] 2012-02-06 11:06 Poniedziałek
Witam ! Ciekaw jestem waszej oceny obecnej sytuacji ! I jeżeli macie ochotę napisać ( powróżyć ) co będzie w niedalekiej przyszłości z Pronkiem może ktoś trafi ! Mój scenariusz jest taki !
Kurs został celowo zbity aby skupić tanio wierzytelności ! Tak jak pisałem już, sądzę że akcje były też zbierane a zwłaszcza przy kursie 0,09 . W piątek ruszyli bo nie było już zbyt wielu do sypania za 0,09 zł a czasu coraz mniej ! Tak jak pisze Zbychu emisji nie będzie lub będzie mniejsza , bo wierzytelności zostały wykupione za niepełną kwotę i nie ma potrzeby aby drukować tyle akcji. Po dobrych infach takich jak np. że nie będzie emisji , o zmniejszeniu FF , o wymianie akcji z Estiq , o nowym właścicielu ! Akcje które mają objęte i te które zebrali i jeszcze zbiorą sprzedadzą za krocie na dużo wyższych poziomach i nie mówię tu o 13 groszach hihihi !
Autor | ~Legolas [213.238.90.*] 2012-02-06 23:03 poniedziałek
Wystarczy, czy szukać dalej...?? :)))
Legolas, bez urazy. Gratuluję Ci, że zarobiłeś, sztuka ta na tym śmieciu udała się nielicznym. Ale posypywać głowy popiołem nie mam za co.