Cześć, Legolas.
Na początku gratulację, że potrafiłeś wyjść w odpowiedniej cenie i nie byłeś zbyt pazerny. To się chwali.
Co do tego, od kogo zależy kurs: też masz rację. Ani ode mnie, ani też od Ciebie, Zbycha czy jakiegokolwiek innego uczestnika tego forum nie zależy w najmniejszym stopniu.
Co do tego, czy miałem rację, to niestety, rozczaruję Cię: MIAŁEM. Spójrz obiektywnym okiem na cały tydzień, który właśnie minął, a nie tylko na piątkowe popołudnie.
Przypomnę Ci tylko hurraoptymizm panujący na tym forum równo tydzień temu. Typowanie, ze kurs podskoczy do 20, 30, a nawet 85 groszy, otwarcie z luką w poniedziałek (sic!), jazda do góry, przełamanie trendu spadkowego górą, itp. podobne bzdury wypisywałeś Ty i twoi Koledzy. Mie każ mi, proszę, wklejać Waszych śmiesznych wypowiedzi, bo nie chcę się bawić w Zbycha.
Tymczasem przez cały tydzień kurs się Wam osuwał, aby w piątek znowu zawisnąć na chwilkę na widełkach 9 groszowych !!! Jak nie wierzysz, sprawdź sobie wykres z piątku.
Jedynej rzeczy, jakiej nie przewidziałem, to tego, że PKO cofnie zażalenie. Ale na ten temat pisałem już na innym topicu i nie będę się powtarzał.
Ogólnie dzisiaj macie niepewne 13 groszy. Co bedzie dalej, zobaczysz już w przyszłym tygodniu. Przypomnę Ci tylko, że ostatnia dobra ifnormacja, na którą czekaliście, właśnie została podana w piątek...