A co to jest 45 mln akcji.Wielkie halo naprodukować 45 mln akcji po 1 gr, toż to tylko 450 tys zł. I co to są duże pieniądze. Szczególnie dla niego . Pomyślcie. Gów..... nie kasa. A on poczeka , aż wam z dup zrobi się przerębel i zrobi niskim kosztem podbitkę do 30-40 gr. Większość z was już wtedy się wysypie i jak zwykle tak jak na ats wejdzie na górce i ubierze się holoty na 3-4 mln zł. Wystarczy mu wtedy sprzedać 10 mln akcji po 30-40 gr i co ? I zostanie mu dalej 30 mln akcji i 4 mln w gotówce i będzie wam w pysk się śmiał, że włozył kilkaset tys zl , a wy leszcze jak na ats-ie dacie się wydymać.
Ja na szczęście na tym patro zarobiłem. Przed jego wejściem miałem 600 tys akcji po 5 gr. Ożeniłem wsio na pierwszym otwarciu po ciągłych widłach po 25 gr. I jak na razie nadal mam wszystko w EEX kupionym prawie od razu po wyjściu ze starka. A i tak zaryzykowałem kupując tyle tego dewelopera za 30 tys zł. Pozdro dla wytrwałych.
P.S.
Na pewno pojawi się ktoś kto powie, że wymyślam. To niech zobaczy od kiedy pojawiły się tu wpisy sygnowane nickiem Slawek i od kiedy pojawiły się na EEX.
Najlepsze jest to, że założe sie z każdym tu, że już w kwietniu EEX będzie w okolicach 10 zł. Stark nie sądzę, by był po 10 gr. Na EEX wszyscy czekają na wyniki 3 spotkań. Może tam być dobrze, bardzo dobrze lub super dobrze. Jedno wam powiem za 4-5 m-cy tu wróce. Minie rok jak wyszedłem wtedy. A na wakacjach będzie tu takie zniechęcenie , że liczę na wejście po 4 gr.