Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,70 zł , zmiana od tamtej pory: -68,29%

Re: Kupiłem za 1,10

Dobrze ze widzisz pozytywy ale jest jeden problem z porównywaniem do zeszłego roku, wówczas kapitalizacja a wiec wartość spółki na akcje wynosiła 20groszy. Teraz jak firma zarabia 44% więcej, No dobra załóżmy ze zawyżę to do 200% wzrostu zysku rocznie , to kurs dalej jest po 250% wzroscie za akcję czyli kapitalizacja zbyt wygórowana wydaje sie na poziomie 70 groszy co to zysku tym rozumowaniem. Niemniej sam skupuje poniżej 70groszy. Nie patrząc na wskaźniki, Czyli spekulacyjnie licząc sie z możliwa strata. Cuda głosicie Wy którzy mówicie o kursie 2zl - przecież to 200% wzrostu od aktualnego poziomu. Ja wiem ze oczami wyobraźni wiele można zobaczyć, ale ja zycze przebicia 99 groszy co dla mnie byłby praktycznie górny TP.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HUBTECH -0,45% 0,22 2026-06-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.