Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Kupiłem po 1,99 bo stiopa pisał non stop o kontraktach że 100mln ma

Człowieku opanuj się. Każdy normalny szary inwestor czyta komunikaty i tu wychodzi z nich ok. 100 mln przychodów. Nikogo nie chciałem naciągnąć. Nie każdy natomiast siedzi w szafie u Prezia i wie co on tam kombinuje np. żeby komuś nie zapłacić za żwir w terminie.

Ktoś tutaj zagrał nieczysto. Nie wiem czy to nie ten co szantażuje firmę wnioskami o upadłość, a może jeszcze kto inny - nie wiem.

Ja swojego nie sprzedałem tyle ci powiem.

Na dzisiaj wiemy że:
- są kontrakty
- albo mają kłopoty z płynnością albo to ściema z tymi składanymi i wycofywanymi wnioskami obliczona na odbieranie akcji
- jeżeli chcą poważnie wziąść z giełdy jakieś pieniądze z nowej emisji to jak pozwolą na spuszczenie kursu na grosze to nikt im nie kupi ani za 1 grosz
- dlatego m.in wyniki za 2013 musza być bardzo dobre żeby ten kurs pociągnąć

PS Ktoś wiedział o złożeniu wniosku o upadłość i sprzedawał, ale czy wiedział o wycofaniu tego wniosku tego już bym taki pewny nie był

Ja poczekam ze swoim pakiecikiem - w panice robi się najgorsze rzeczy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PBOANIOLA -30,00% 0,07 2015-11-13 15:27:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.