Dnia 2025-10-15 o godz. 20:33 ~mercedes napisał(a):
> Co będzie z tego wszystkiego okaże się w przyszłości.
> To że firma upadnie było wiadomo od grudnia 2024 r. a kurs od 15.04 do 03.06 wynosił między 1,00 zł a 2,00 zł.
> Kto wie czy gdyby poszła ta informacja co wczoraj przed dniem wycofania z obrotu ( czyli przed 21,07.25) to akcje nie zeszły by do 1 grosza a zatrzymałyby się na przykład na 20-30 groszy.
> Przecież spadek z 20 groszy na 1 grosz odbył się w ostatnie sześć dni notowań.
> Ci co mają akcje liczą na zarobek i tak już przeszli wiele przez ostatnie 3 miesiące gdzie nic ciekawego się nie działo a wczoraj zaświeciło lekko słońce.
> Ci co nie mają akcji mogą sobie pisać co chcą co im pozostało ale myślę że chyba nie życzą innym by stracili wszystkie włożone w rafako pieniądze.
> Giełda widziała różne cuda więc i tu może się stać cud.
> Ja mam te akcje więc liczę na cud.
>
Spokojnie jak dobrze wszystko pójdzie to jeszcze i ty zarobisz ...........to że spółka upadła nie oznacza że jest t o koniec jej .............bo takich spółek było wiele .............to tylko to że zeszła z giełdy a majatek dalej posiada .Takich spółek było wiele pamietal Hute szkła Krosno też upadło zeszło z giełdy a Huta dalej produkowała i zarabiała ............Tak samo tutaj Sa Hale wyposażenie całe jakie Rafako posiadało a przez tyle lat to maja tam ogromne ilości maszyn sprzetu itd. więc jest to duży majątek który będzie zarabiał teraz ...............