Wydaje mi się że jesteś jeszcze bardziej naiwny niż ja a przynajmniej takiego zgrywasz? :)
Wygląda jakby jakaś walka toczyła się dalej.Analizała dobra wg mnie najlepsza na obecną sytuację i Boszko czy nie to trzeba przyznać obiektywna. - TYLKO ŻE PISZĄCY ANALIZĘ NIE CHCE WZIĄĆ ZA NIĄ ODPOWIEDZIALNOŚCI.
Gpw skrzywdziła PMI bo dużo innych wałów jest obecnie a tam jakoś im nieśpieszno. - RACJA, ALE MOGĄ ZACZĄĆ OD PMI JEŚLI MAJĄ OCHOTĘ
Uchwala GPW niestety może być trudna do zrealizowania bo czas leci i kontakty i dokumenty będzie coraz trudniej otrzymac. - TO TEŻ, ALE POTRZEBNY JEST JESZCZE KTOŚ KTO SIĘ PODŁOŻY
Przyznam ze trzeba ocenić że prezes wydaje się słaby,a jeśli ktoś twierdzi że dobry to tym gorzej.Kiedyś ekipa miała dostęp do parkietu do forum bankiera i do GPW a dziś się wydaje pustka.- BO DROBNYCH MAJĄ GDZIEŚ, GRAJĄ DLA SIEBIE
Tylko dlaczego zaczynają czyszczenie od PMI.- NIE WIEM, POWÓD JAKIŚ JEST PEWNIE O ILE TO OZNACZA POCZĄTEK CZYSZCZENIA WOGÓLE
Niech Nowi w RN ocenią czy nie lepiej podzielić toyotę plus kapitały PMI plus akcje innych spółek z portfela ,czy to się nie lepiej opłaca. - JUŻ ONI CI TO PODZIELĄ, UWAŻAJ :)
A może niech sprawdzą co tam wogóle jest. I lepiej teraz bo za chwilę będą jakieś akcje dla Pana Lacha - MAJĄ PEWNIE WIĘCEJ POMYSŁÓW JAK JUŻ SIĘ DORWĄ
Jezeli to jakaś walka TM z devo to trzeba stwierdzić że zgarnął wszystko a nawet więcej niż się spodziewał- TEŻ TAK MYŚLĘ
Po tempie pracy PMI trudno o optymizm.Tylko jakaś działalność by ratowała sytuację.I powinni pokazać tą działalność tak jak zapowiadali bo zawieszenie nie stoi tu na przeszkodzie..- NIE LICZĘ NA TO
I nie powinno się pisać źle o nowych z RN tylko bardzo dobrze bo to oni teraz pilbnują interesu drobnych - SAM W TO NIE WIERZYSZ :)
Warto nadmienić że Pan NWA Asde oprócz miluha pisali że jak co będą pociągać do odpowiedzialności jak się nie uda - JESZCZE NIE MAM ZDANIA CZY SIĘ SPRZEDAŁ CZY NIE