Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,66 zł , zmiana od tamtej pory: 29,13%

Re: Kto to sprzedaje???

Dnia 2021-12-19 o godz. 14:08 ~qwerty napisał(a):
> Panowie, tak jak napisałem, poniżej 6zł sprzedaje. Uważacie że spółka ma potencjał i zarobicie na tym papierze to kupujcie. Po co to naganianie? Z własnego doświadczenia wiem że im więcej naganiaczy na wzrosty tym większe prawdopodobieństwo że będzie spadać. Według mnie zarobili ci na tym papierze co sprzedawali po 11 -12 zł. Gadanie że trzeba trzymać bo na pewno urośnie... to biadolenie amatorów giełdowych, którym najwyraźniej GPW pomyliła się z lokatą długoterminową w banku. Chcecie to dobierajcie ten papier i trzymajcie przez kolejne 20 lat bo może kiedyś wystrzeli. Ja to widzę tak, że kto miał zarobić to już zarobił, teraz kurs wraca do trendu, czyli 3 -2 zł/akcja. Jak spadnie poniżej 6 zł to będę miał już pewność.

kto to sprzedaje? akurat w piątek - ja. sprzedałem klka tysięcy akcji, potrzebuje na inną spółkę. Nie panikować, to co sprzedam, za chwilę odkupię. Przecież tutaj nie ma obrotu, więc sprzedajac troche kurs leci, a wystarczy ze dokupie w poniedzialek co sprzedałem i będzie +10%. Zamiast narzekać bierzcie akcje poki sie kiszą, tak jak kiedyś kisiły się przez rok po ok.3zł.
jestem tutaj od ponad dwoch lat, a wcześniej byłem jeszcze w 2016r. i po tylu latach wróciłem i udało sie odrobic z nawiazka to co sie straciło 5 lat temu :) a to nie koniec. Kupowałem pierwsze akcje po 0,9zł i tak skupowałem powolutku....
wiec luz, nie panikujcie, bo ta spółka da jeszcze zarobić i wierzę, że nie mało.

i teraz trzeba powoli skupować, dawać cynk znajomym i można dobierać póki tanio. W arkuszu sprzedaży po piątkowej sesji jest ŁĄCZNIE DO 35tys. akcji, to odpowiedzcie sobie sami czy to dużo, przeciez co niektorzy tutaj moze sami maja wiecej.
a do 10zł jest ok.15 tys akcji - wystarczy kupować to kurs pójdzie do góry, a nie narzekać.

p.s.
jak ktoś kupić wieksza ilosc moge sprzedac w tym tygodniu po domówionej cenie...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SEDIVIO -2,21% 9,74 2026-02-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.