Rejestrujemy się na walne, mamy czas do 6 czerwca, więc niewiele. Najważniejsze teraz to zablokować te chore zmiany w statucie i nie dopuścić do wycofania z GPW.
Tylko wspólnie możemy tego dokonać!
Wystarczy telefon do biura maklerskiego, złożenie dyspozycji zarejestrowania udziału na walnym (podajesz Imię Nazwisko, Adres i ilość posiadanych akcji).
O ile nie wybierasz się osobiście na walne, wydrukuj pełnomocnictwo, uzupełnij, podpisz i wyślij e-maila do SII.
……………………………
(miejscowość i data)
PEŁNOMOCNICTWO
Ja, niżej podpisany ………….…………………, zamieszkały/-a* w ………………………………, ul. ………………..………………, legitymujący/-a* się dowodem osobistym o serii i numerze ………………………, numer PESEL …………………………, wydanym w dniu..................... przez .............................................................................................................., właściciel/-ka*…….........…...……… (słownie:......………………...................................................................................) sztuk akcji spółki TelForceOne spółka akcyjna z siedzibą we Wrocławiu, niniejszym upoważniam Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych z siedzibą we Wrocławiu, nr KRS 0000025801, do reprezentowania oraz wykonywania prawa głosu, według uznania Pełnomocnika / zgodnie z instrukcją co do sposobu głosowania*, z wszystkich ww. akcji Spółki będących moją własnością, na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu ww. Spółki zwołanym na dzień 20 czerwca 2016 roku, a także do dokonywania wszelkich innych czynności, do których byłbym/-abym* upoważniony/-a* osobiście w związku z udziałem w ww. Walnym Zgromadzeniu.
Pełnomocnictwo niniejsze jest ważne do zakończenia obrad Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia TelForceOne S.A. zwołanego na dzień 20 czerwca 2016 r. roku i zawiera w sobie nieograniczone prawo substytucji.
…………………………
(czytelny podpis)
* Niepotrzebne skreślić