Ty to na pewno nic mu nie zrobisz, bo jesteś wynajętym trollem mającym zniechęcać ludzi do drogi sądowej. Przewidziałem że się pojawicie, ale nie że aż tak szybko, to znaczy, że koniec spółki jest już bliski:)
P.S.
Jak podacie konkretne namiary do prawnika chcącego zrobić pozew zbiorowy to na pewno się dołączę do kosztów:)
Na pewno moge zaryzykować i zainwestować dodatkowe 10%-20% tej kwoty którą mam obecnie w akcjach, bo a nuż się uda i prezes mi będzie oddawał ze swojego majątku i pensji. W najgorszym przypadku będzie uziemiony jeżeli chodzi o robienie nowych wałków, bo go będą komornicy ścigali jak tylko mu się zamarzy założyć jakąś firmę:)
Myślę, ze taka kara byłaby adekwatna. Jeszcze pół biedy jakby doprowadził firmę do bankructwa jakbym mógł obracać akcjami zrobić sobie stratę i stąd uciec międzyczasie. Teraz po tych infach to akcje są warte pewnie z 5 groszy, nawet jak pójdzie ten nieszczęsny raport. Za to że tak mnie ugotował i nie dał możliwości manewru z miła chęcią dołączę do krucjaty przeciwko niemu i RN:).