Wiem, miałem się nie odzywać bo niektórzy sugerowali, że to moje wywody może dołują spółkę, sorry ale nudzi mi się. Kilka tysiaków tu nie wystarczy bo moim skromnym zdaniem kurs już nigdy nie przekroczy 3 zł, no może 5 zł ale to wtedy jak zarząd zmieni swoją politykę. Pisałem już o tym dużo więc nie będę się powtarzał ale zobaczcie tylko postępowanie z ostatnich dni. Chodzi mi o uchwałę nr 23 z 31 sierpnia. Minęły już dwa tygodnie, kurs według wartości księgowej spółki jest śmieszny, a co robi Prezes - nic. Dlaczego? Bo według tej uchwały nie musi tylko może skupić akcje. Powiem więcej, według mnie dalej nie zrobi nic. I dla takiego zwykłego inwestora jaki to sygnał jeżeli prezes może kupić akcje swojej spółki za 1/10 wartości i tego nie robi - prosty. I to nie jest pierwsze straszenie skupem i takie postępowanie. On ma więcej szacunku do ludzi, którzy przychodzą sobie tam pobiegać w Siewierzu niż do ludzi, którzy mu dali na to kasę. Więc sorry ale moje zaufanie do tego człowieka jest bliskie zeru.