Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,27 zł , zmiana od tamtej pory: 25,98%
Czy jestem gość? Poszcześciło mi się. Moje wcześniejsze lata na giełdzie są na minusie. Dopiero w tym roku zacząłem wychodzić na plus. A ze katastrofy to moja specjalność bo uwielbiam różne filmy o końcu świata. To udało mi się zarobić na korona panice. No cóż inni inwestorzy chyba też naoglądali się za dużo filmów. Z tego co widzę na giełdzie nie trzeba mieć inteligencji. Wręcz jest ona przeszkodą bo gdy jesteś za inteligentny to nie lecisz z tłumem. Tylko kiedy przyleci ten tłum na alta? Na hgames na taki gniot tłum przyleciał za tomim. Miałem nadzieje ze tu będzie to samo ale tomi odszedł. Bo on nie umie zdywersyfikować portfela. Ja natomiast mam wiele spółek. Gdybym miał kupować za wszystko to pewnie nigdy bym nie wszedł w BML a wystarczyło ze wlazłem za kilka tysiaków.
Tu może też wystarczy kilka tysiaków. Tylko nie widzę co tu może być impulsem do wzrostów. Choć widać ze sprężyna już jest scisnięta prawie na maksa.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALTA -1,23% 1,60 2025-11-07 10:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.