Forum Kryptowaluty +Dodaj wątek

Re: Kryptowaluty

Kilka miesięcy temu wraz z moim chłopakiem, z którym wiążę swoją przeszłość, podjęliśmy jednogłośnie decyzję, że spróbujemy zainwestować (oczywiście częściowo - nie chcieliśmy podjąć tak wysokiego ryzyka), nasze wspólnie zaoszczędzone pieniądze. Na koncie były przez większość roku zamrożone. Dosłownie - nic z nich nie ubywało, ale nic nie rosło – co jest zaletą i wadą. Pieniądze ulokowane w znanym i szanowanym banku to poczucie bezpieczeństwa, ale dla młodych ludzi takich jak my jest to za mało – chcemy spróbować innych możliwości, że zwiększyć nasze oszczędności. Niewielką cześć z tych pieniędzy wykorzystujemy na coroczne wakacje. Głównym powodem, dlaczego je zbieramy, jest znany wszystkim cel, jakim jest własne mieszkanie, które chcemy kupić jak najszybciej. I zacząć życie w ciasnym, ale własnym M. Zrobiliśmy mały rekonesans wśród znajomych i w Internecie, opinię o Bitcoin Billionaire były najbardziej kuszące. Ja używam platformy Bitcoin Billionaire, może to kogoś zainteresuje! Nawet rekiny rynku finansowego uważają, że warto inwestować w innowacyjne przedsięwzięcia. Powszechnie wiadomo, że w najbliższym czasie elektroniczna waluta (kryptowaluta) może stać się powszechnie używaną walutą. Wyobrażacie sobie czas, gdy nie ma polskiego złotego? Jest to jak najbardziej możliwe. Przeczytacie różne artykuły i książki – z pewnością również i Wy się z tym zgodzicie.  Ja zaczęłam inwestować od małych kwot (wiadomo, ryzyko starty zawsze jest) i udało się, mój dochód zaczął rosnąć. Co zachęciło mnie do kolejnych inwestycji.