Aleja zapakowana pod korek :D Więcej już nie kupię, bo nie mam za co :D ale pierwsza słuszna rada od Ciebie Adaś kup Aleje i z tym się zgodzę :D Ponownie zapytam mogę iść na blog longterma? :D
Gordon
bolek to adam :D ta sama zagrywka, popisać bzdury, bajki, pomitomanić(swoją drogą ktoś go już o to oskarżał ripley na forum parkieut?) a potem uciec bez faktów i argumentów :D opiera się na własnych przemyśleniach popartych jak widać słońcem za oknem :D
Napiszę Ci to co już pisałem, gdybyś:
-Nie kłamał
-Nie manipulował
-Nie usuwał moich postów
-Potrafił odpisać rzeczowo
-Posiadał jakieś fakty, argumenty
........Wtedy moglibyśmy podyskutować. A Ty na wstępie oparłeś swój artykuł o wmyślonej historii z mechanikiem. Twoja wiedza jest żałosna. Nie wiesz co to informacja poufna, nie wiesz co to są dobrowolne składki zusowskie. Nie przyjmujesz krytyki, anie żadnych wiadomości do siebie. Opierasz wszystko na swoich przemyśleniach. Nie jesteś jakimś guru, nie masz wyników, nie masz nic. Jesteś i będziesz nikim z powodów, które wypisałem. Nie dziw się, że traktuje Cie jak śmiecia...Skoro wykazujesz wszystkie jego cechy :)
Chciałeś być jak Jeremy Clarkson dla świata motoryzacji, ale nigdy nie będziesz. Jesteś po prostu żałosny. I będę Ci to udowadniał kiedy tylko będę miał ochotę i czas, bo powodów dajesz mi aż nadto.