Przepraszam że tak długo nic nie pisałem- (byłem zajęty- sporo pracy miałem-jestem skłonny jak wrócę po pracy bo w pracy mam poblokowane niektóre strony (może byśmy się spotkali na jakimś czacie ogólnym np: wp ktoś może podać linka na konkretną godzinę (może w weekend albo i dziś) wtedy wszyscy zainteresowani pojawili by się ). Odnośnie mojego posta wcześniejszego i przeczytaniu innych opinii inwestorów(rozumiem że Ci co tutaj się wypowiedzieli byliby jakby co skłonni uzyskać od domu maklerskiego zaświadczenie o stanie posiadanych akcji (posiadam z moim bratem łącznie akcji 203419 na dwóch rachunkach maklerskich- inwestujemy długoterminowo)Trzeba się dowiedzieć i czy ktoś się już próbował skontaktować(SII stowarzyszenie inwestorów indywidualnych) i dowiedzieć co byłoby potrzebne. Odnośnie posta –biudulek wiem o tym że zarząd teraz stoi w kiepskiej sytuacji masz racje zabiorą kasę to nie będą mieli zleceń od Ganta ( w tym roku ma ruszyć z nowymi inwestycjami) a większość teraz inwestorów czeka na informacje- ze Budopol będzie mieć zlecenia na budowę w Warszawie jeszcze kilka pewnie. Zdajecie sobie sprawę ze inwestorów indywidualnych musi być sporo (każda nawet mała ilość akcji będzie potrzebna żeby zebrać przynajmniej 5% lub więcej. Najlepiej byłoby jak najwięcej akcji zebrać aby pokazać ilu tutaj jest Nas ) wtedy okaże się ile tutaj jest inwestorów długoterminowych a nie tylko którzy tylko na chwile inwestują. Czekam na odzew co Wy na to.