Tak zgadzam się to podstawa żeby to nad czym pracowali tyle czasu wreszcie przynosiło efekty a wcześniej czy później kurs odbije,najgorzej to nie wiadomo jaki jest prawdziwy powód odejścia mniejszych klientów bo tłumaczenie przez zarząd że zamykają firmę to uważam że nie tylko bo text ma droższe produkty i przeznaczone dla większych firm i tu chyba jest sedno ale moim zdaniem to jest na plus w dłuższym czasie bo jednak takie większe firmy nie zrezygnują szybko z produktów tex tym bardziej jak będą miały ich kilka.Bafet napisałeś że jesteś rozczarowany aprecjacją dolara rozumiem to ale powiem ci że ja spodziewałem się tego że nie przebiją 3,75,ale uważam że jak by pokazali wzrost mrr do powiedzmy 7,05 to by była podstawa do znacznego odbicia i lepszego sentymentu do text niż wzrost dolara do 3,90 a tak to jest stabilizacja na szczęście zrekompensowali spadek MRR przez wzrost pay per usage bo by była tragedia na kursie,a tak jest stabilizacja we wskaźnikach oraz szansa na odbicie, ale tak jak piszesz to nie jest najważniejsze dla osób co chcą trzymać papier dłużej,najważniejsze żeby zaczęło żreć to nad czym tyle pracowali,ja osobiście to jak im wypali i zaczną być spółką wzrostową i płacić wysokie dywidendy chociaż 5zł to wtedy będę trzymał dłużej text bo będzie warto bo i kurs będzie znacznie wyżej i rynek w text uwierzy a jak tylko osiągną stabilizacje to mnie to nie satysfakcjonuje,