Dla jasnosci - tak, zgadzam sie ze mozemy zekac 2 lata na cos kolejnego w ramach istniejacej uchwaly o skupie i wskazalem na mozliwosc monetyzacji jednego z aktywow, co pozwoliloby wykonac uchwale wczesniej niz owe dwa lata;
- (uchwala obowiazuje do konca 2023 - a jak co to mozna ja dodatkowa uchwala zmodyfikowac)
Tak czy inaczej pytanie raczej nalezy postawic inaczej - czy cena 7 jest cena ktora nalezy rozwazac w kategoriach do oddania ?
Moim zdaniem nie - natomiast ktos zawsze cos odda bo musi lub widzi lepsze okazje.
Osobiscie moge czekac i dwa lata bo i tak finalnie jest to lepsze niz obecne poszukiwanie tzw zlotych inwestycji, ktore za chwile staja sie udręką. Tu cisza, spokój aby nie powiedziec gwarancja ceny. Nawet jesli bedzie po 5,xx zl to duzego handlu nie uznasz. Jednak ja nie oddam nic ale chetnie dobiore co bedzie mozna.
- wiec pytanie czy wystarczy tego dla nas wszystkich ?? nie sadze.
PS
Uwazam posiadanie CPD co najmniej za godne uwagi. Osobiscie dla mnie to jest sposob na dochod co jakis czas ale jak juz ten czas nastepuje to Czapka z głowy - zaryzykuje nawet stwierdzenie, ze ten dochod jest duzo lepszy a nizeli np dochod z najmu mieszkania.