Dnia 2020-12-23 o godz. 23:15 ~skubas napisał(a):
> 400% w rok, też mi wynik, spółka się rozwja i działa w perspektywicznej branży, więc tutaj jest wciąż tanio i wciąż duży potencjał do kolejnych wzrostów, pogadamy za kolejny rok.
> No ale ty jak widać dopiero od roku na giełdzie :))
Skubas, wybacz ale pisanie o minimach po 5 krotnym wzroście ceny to jest zwykłe naganianie i nie ma nic wspólnego z rzetelnością ani prawdą. To piramidalna bzdura i głupkowaty hejt.
Liczysz zapewne jak większość dzieciaków, że pitolenie idiotyzmów na forum bankiera ma jakikolwiek wpływ na kurs.
Uwierz mi - nie ma żadnego.
Takich jak ty naganiaczy widziałem na forum bankiera dziesiątki jak nie setki i do dzisiaj, pomimo wielu lat doświadczenia, strasznie drażnią mnie tacy oszuści, piszący bzdety i debilizmy w celu próby wywołania jakiegoś efektu na rynku.
Co do mojego stażu na giełdzie - "prawie" masz rację.
Pierwsze akcje kupiłem w ofercie pierwszej piątki. Był to Próchnik i Krosno.
Jestem na GPW od pierwszego dnia notowań.
Zamiast wypisywać bzdury na temat osób, których nie znasz, zajmij się lepiej pogłębianiem wiedzy a wówczas nie trafią ci się takie "babole" jak ten o "minimach" cenowych po 5 krotnym wzroście ceny.
Zacznij od podstaw, dowiedz się co to jest minimum, maximum, trend, jak konstruowane są wykresy i co to jest wolumen.
Potem pójdzie ci już łatwiej.
Zawsze możesz liczyć na moja pomoc.
No i skup się raczej na pisaniu o spółce a nie na temat innych uczestników forum.
Wesołych Świąt