Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,45 zł , zmiana od tamtej pory: -48,22%

Re: Konsensus straty za 2023

Zgadzam się w całej rozciągłości ...prawie.

Myślę tylko, że przychód z tantiem DRIFTCE (szczególnie z konsol) za 3kw i 4kw może być całkiem przyzwoity i pokryje koszty za te kwartały. Oby tylko 505 się rozliczyło.

Liczę też że to co opracowali dla Boombita nie było za free i koszty tego będą mieli pokryte chociaż w ESPI nic nie było o tym mowy, więc dom końca nie wiem.

Z CMSR jest dokładnie jak piszesz. Jak można zrobić dobrą grę i nie chcieć jej monetyzować, żałować na marketing/User Aquisition, tym bardziej że kasy nie starcza i milionerami nie są. WTF?!

Nie wiemy na jakim etapie jest tworzenie Bushido i kto by to wydał. 505 jest średnim wydawcą a chyba nawet oni nie są zainteresowani, mimo że na DRIFT zarobili. Nie wiem czy cokolwiek konkretnego się dowiemy.

9.10 ma być wydane JDM przez Gaming Factory którego demo było mega popularne i obecnie na #63 WL Steam. Pytanie czy można się podpiąć z Bushido pod zainteresowanie tamtym tytułem tak jak to zrobił Ghostrunner przy okazji CP77. Każdy rozsądny tak by próbował o ile mają to prawie gotowe.

Overoad - z tytułu wnioskuję że to po bezdrożach, pewnie terenówki, może byłaby fajna gra arcade tylko na jakim to jest etapie, ktoś przy tym dłubie?

I co z mobilkami, dali se spokój? Zrobili dobrego mobila CMSR i ch.j z tego mają.
Jeszcze dotacja, jak dostaną to będzie finansowanie i kurs pderwie, ale jakie są szanse, nie wiem, bo konkurencja nie śpi. Kiedyś dostali, więc zakładam że wiedzą jak dobrze zrobić i uzasadnić wnioek.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ECCGAMES 9,39% 0,23 2025-11-10 15:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.