czy dzialaja ich preparaty mozesz przeczytac na fb na stronie revitacell,na ktorej to blogerki (ktore dostały produkt do testowania) jak i klijentki wypowiadaja sie pozytywnie (a sledze od samego poczatku i nie znalazłem ani 1 złej opini ) wiec jak ktos cche moze sie dowiedziec z pierwszej reki o dzialaniu :) po drugie co trzeba podkreslic społka nie wydaje jakis ogromnych pieniedzy na reklamowanie produktu w tv,gazetach itd bo produkt sam sie reklamuje działaniem i same zainteresowane panie go reklamuja na blogach i wsrod kolezanek ( a to na pewno duzy plus ) co do akcji za 10 gr to normalne ze ktos kto zakłada społke nie bedzie sobie drukował akcji po 5 zł !!! on liczy ze sprzeda te akcje po 5 zł wydrukowane po 10 gr !!! tez za bardzo nie rozumiem komu i dlaczego maja wydrukowac nowe akcje po 10gr,ale zakładam,ze dostanie je inwestor ktory pomoze społce na amerykanskim rynku zdobyc rynek i ktory majac kontakty pozwoli akcja zdrozec do kilku,kilkunastu zł!! ja tak to widze,bo nie cche mi sie wierzyc,ze produkt jest slaby i zalezy im na oszukaniu ludzi i wcisnieciu akcji leszcza :) pozdrawiam