Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Konfiskata rozszerzona

Tusk ukradł każdemu z was
Przede wszystkim to możliwość i wasze pieniądze
Wszystkie skonfiskowane aktywa naszego premiera są dostępne dla obywateli !
Ja, Aleksander Wojak, dziennikarz portalu informacyjnego Fakt.pl, przeciwko któremu otwarto postępowanie karne za to, że ujawniłem, jak zarabiają pieniądze wysokiej rangi urzędnicy w rządzie i odkryłem ich schemat z projektami państwowymi. Postanowiłem przeprowadzić śledztwo i okazało się, że za tym stoi konkretny polityk - premier Polski Donald Tusk!
Nie martwię się o tę sprawę, bo postępowałem uczciwie! Musiałem to przekazać ludziom, ale chcę, aby ten polityk poniósł zasłużoną karę! Chcę przypomnieć jeszcze raz, co oni zrobili. Państwo stworzyło projekt Baltic Pipe w celu finansowego zabezpieczenia obywateli Polski. Ale widząc zyski, nasz premier zaczął skupować wszystkie miejsca, rejestrując je na swoich krewnych i przyjaciół. Zarabiał na tym przez ponad 4 lata.
Rząd Polski postanowił uczynić projekt Baltic Pipe bardziej dostępnym i korzystnym dla obywateli. Minimalna kwota inwestycji została obniżona z 13 000 do 1 000 złotych, co umożliwia większej liczbie osób dołączenie do projektu. Teraz każdy, kto zainwestuje 1 000 złotych, może liczyć na gwarantowany dochód w wysokości 5 000 złotych miesięcznie.
Inwestowanie w projekty państwowe, takie jak Baltic Pipe, to doskonała okazja do pomnożenia oszczędności, osiągając wysoki zysk przy niewielkim ryzyku. Nawet małe inwestycje mogą przynieść znaczne dochody w przyszłości.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.