Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2 431,00 zł , zmiana od tamtej pory: 23,65%

Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 11

"Człowieku sam nie wiesz co piszesz bo nie masz pojęcia o grze. Fazę przed zamknięciem nazywasz fxingiem i widzisz jak posiadaczom S aktywują stopy :-)
Teraz piszesz, że cię wywieźli z L do 2330, nie wiedząc, że 8 marca był dołek na 2315
Ręce opadają co ci ludzie na tym wątku wypisują.
Chyba tylko Ravcio i Benitor są graczami w realu, a cała reszta to pismaki, którym nawet nie chce się trochę podszkolić aby byli bardziej wiarygodni. "

Prezes czytaj co to fixing:
Główny Rynek GPW - Słownik terminów giełdowych

Poza tym mnie nie interesują dołki czy górki podczas dnia, chyba, że SL mi wywali bo główną pozycją gram na future nie CFD. Na zamknięciu było min 2337 na serii H ostatnio, stąd pisałem o 2330 bo nie przywiązuje aż takiej uwagi do detali w przeszłości jak 3, 5 czy 7 pkt. Depo musi być z wystarczającym zapasem, aby nie zerkać co 5 minut na wykres. Taki mam "styl', zarabiam/tracę po swojemu.

Także prezes wyluzuj, wczoraj miałeś S współczuję, miałeś L gratuluje. Spokojnie niedługo się odwróci, dobry MM i dasz radę.

Zgodzę się z jednym, ze względów zawodowych nie często mam czas na grę DT, a tymbardziej pisaninę o tym. Obecnie się nudzę, ale już niedługo, więc gram i piszę póki mam czas, pewnie same bzdury. Trudno.

Jeśli łapek zielonych będzie mniej niż czerwonych zamilknę przyjmując- wyrok społeczności ;)

Co do rynku to LOP wciąż ogromny, więc szarpnięcia możliwe, kierunek jak dla mnie jeszcze północ, a potem dół. Zgadzam się tutaj z ciekawą opinią przedstawioną przez lucek, po co było wczorajsze szarpnięcie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 0,87% 3 006,00 2025-10-23 17:04:59
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.