Dnia 2015-03-04 o godz. 21:48 ostry- napisał(a):
> Wiesz co tom ?
> Mądrzyć się po fakcie to potrafi każdy głupi....." - mhmm
moje jak to nazwałeś "mądrzenie" można sprowadzić tylko do tego stwierdzenia które zacytuje poniżej:
"Ps. A prawda jest taka ze po dwóch ostatnich sesjach jestesmy i tak w tym samym miejscu....." - widzisz tu jakieś mądrzenie się ?
opadliśmy o 1,5% na niskim obrocie i dziś odrobiliśmy dużą cześć strat na dużo większym obrocie - punkt dla miśków czy byków?
co ja poradzę że szarpiesz się z rynkiem i nie potrafisz podejść do mojego postu z dystansem....
trudno się gra w dwie strony na takim rynku jak ostatnio - ale to jest Twój wybór i nic mi do tego
uprzedziłem tylko "gościa" że jak będzie punktował Zosię to się na niego nafocha jak i się na mnie nafochała...
nie jestem ani mocny przed faktem ani po - założyłem że wybije się górą i wszystko co powyżej 2350 było moim zyskiem - wyrzucił stop i jestem poza rynkiem (o tym kiedy zajmę pozycje pisałem dwa tygodnie wcześniej)
Jak przejdzie znów te wartości to będę znów po długiej stronie.
" I słuchaj wyznawco świata niskich stóp" - nie jestem wyznawcą niskich stóp, i nigdy się na ten temat nie wypowiadałem...nawet jednym słowem
spokojnej nocy