Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Komentarz do wyników

Sorry, ale moim zdaniem, 'wysoka jakość ubrań firmy Solar ' to jakiś żart. Dwa razy byłam klientką. Z piewrwszego zakupu byłam zadowolona, chodź było nieprzyzwoicie drogo; po prostu nie miałam czasu szukać kreacji w innych sklepach. Z drugim zakupem było podobnie, nie miałam czasu szukać, więc kupiłam płaszcz w Solarze, w trakcie sezonu , przed obniżkami. Cena oczywiście powalająca, ale tym razem okazało się, że po paru dniach noszenia tu i ówdzie nadpruwa się nić, zatrzaski są słabe i się odpinają,itp. Trafia mnie, gdy pomyślę, że za chiński szajs pod wpływem impulsu zapłaciłam jak za zboże. W moim mieście jest duża galeria, gdzie ulokowało się dużo sieciówek, licząc na to, że żony górników będa w szale wydawać tłuste wypłaty mężów. Sklep Solara, raczej nie narzeka na nadmiar klientów, ale nie można się temu dziwić, bo choś wzornictwo jest OK, to jakość fatałaszków marna: kulkujące sie sweterki, sztuczny jedwab w cenie prawie jak za prawdziwy, itp. Ja należę do coraz szerszego grona wyleczonych z galerii, wolę kupić coś za granicą, w outlecie lub second handzie ciuch, który był przeznaczony na rynki zachodnie (JAKOŚĆ). Jest też parę firemek polskich, które robią designerskie rzeczy, więc wolę przez Allegro kupić coś, co cenowo jest jak z Solara, ale za to z super jakości materiału i nieoklepanego. Na rynku odzieżowym jest ogromna konkurencja, a klienci coraz bardziej wybredni - ludzie podróżują i widzą, że w Polsce za marnej jakości szmaty słono przepłacamy, a Solar, Reserved, Mohito i inni 'giganci' próbuja na tm pociągnąc ile się da, ale to nie potrwa juz długo, moim zdaniem, byłej klientki.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOLAR -15,15% 2,80 2024-02-08 17:01:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.