Witam Pana serdecznie. W punkt jak zawsze :)
Mam pewne przemyślenia które administrator usunął niemal natychmiast aż do ostatniego wpisu w założonym przeze mnie wątku (co daje do myślenia ). Może Pan to skomentować ?
Jako ze mamy niezwykły czas (kto rok temu by pomyślał o kwarantannie czy maseczkach na ulicy ) to pewne niezwykle zdarzenia wydają się być w zasięgu.
Badania BCG potwierdzająca skuteczność przeciw (uproszczające ) Covid 19 trwają w Australii. Fundacja BG zainwestowała 10 mln dolarów Australijskich (ogólnie dostępna informacja ) w rozszerzenie tych badań.
A na 100% fundacja wie kto jest producentem szczepionki a jak wiadomo Australia kupuje w BML.
Tak wiec : skoro będzie dodatkowy pakiet akcji ale nie na wolny rynek to czy jest szansa aby fundacja BG stała się partnerem / inwestorem w BML?
Finansowo to nie jest dla nich żaden problem. Cena jednej akcji w okolicach 1 USD , ogromne możliwości rozwojowe , patent na szczep , dobre relacje polsko- amerykańskie.
Są to moje czysto teoretyczne rozważania i nikogo nie namawiam na zakup bądź sprzedaz akcji.
Wszystkim zdrowa życzę a Panu dziękuję za świetne analizy.