Dnia 2019-05-30 o godz. 15:41 ~Kuba napisał(a):
> Przestałem robić kółka 4 marca po zwale z 12,47. Teraz żałuję. Kurde 3x po 5%. Ja pierniczę, co tu się dzieje?
skrucha naszła w wyniku działania sumienia ,złego samopoczucia? , przecież nie kradniesz tylko masz
Instynkt który powoduje, że
osobnik w nią wyposażony
zachowuje się (lub pragnie się zachowywać) w określony sposób, a także
"wrodzona zdolność wykonywania pewnych czynności stereotypowych, niewyuczonych, mniej lub bardziej skomplikowanych swoistych dla danego gatunku istotnych dla jego przetrwania".
z łac ....
instinctus – podnieta, popęd ,musiał być u ciebie spowodowany środkami chemicznymi ,używkami ,normalny człowiek od marca ( przestałem robic kólka przy 12,47 wyszedłem ) czyli przyczyniłeś się do spadków wielu takich osobników jak ty )ji w dodatku jawnie się na tym forum się chwalisz ci wskazuje że środki nie przestały jeszcze działać jak piszesz , ,normalny człowiek od marca nie byłby w stanie patrząc w ekran oczekiwać dnia pojawienia się ciebie na tym forum .Myślisz że kierujesz się instynktem wyrobiona u ciebie intuicją , ale masz przejawy instynktu samozachowawczego, zwanego również instynktem przetrwania, gdyż zachowania tak określane nie są schematycznym łańcuchem, a często nie są działaniami, lecz
zaniechaniami. Wiele zachowań określanych jako instynkt samozachowawczy to proste
odruchy (np.
odruch wymiotny,
odruchy repulsyjne itp.),
taksje i
tropizmy oraz zachowania związane ze
strachem i
agresjąPiszesz na tym forum pod nazwą" Kuba " wchodząc po okresie 3 miesięcy kierujac się mylnie że wchodzisz na forum gdzie piszą poglądy uwagi ludzie o takim samym pokroju jak ty niestety ty nie masz instynktu stadnego posiadasz i utrzymujesz dystans biologiczny . Stanowisz zagrożenie dla porządku prawnego i bezpieczeństwa publicznego a dowodem tego będzie odpowiedź na mój post