Heh dobre. Sluchaj Kubusiu. Nie jest ciezko sprawdzic odkad tu jestem. Pamietam czasy zakupu za kilkanascie groszy jak rowniez po ponad 4zł. Wiesz jaki jest problem, że po pierwsze ujadacie jak pieski piszac o jakichs gimbo po 300, 500 sztuk. Jak spada to wtedy gimbo sprzedaje, jak rosnie to Wy.Juz bylo tyle dni boczniaka, ze Wasi słynni Gimbo juz dawno sie wyprzedali a dalej jest jak jest. Po drugie fakt mam problem jak rowniez i Ty, bo podobno sie tu licytowalisxie jakie pakiety nie macie. Nie Ty mnie skusisz zebym swoj sprzedal...wynik bylby znany, masakruxzny spadek kursu. Zapytaj sie ktory z Gimbo chcial wyskoczuc z 60k akcji po ponad niewiele 3 zł i to ostatnio przed wynikami. I ostatnie, zostalisxie tu w kilku bez jakiejkolwiek merytoryki. Jest tez kilku ze starej gwardii i nowi, z kroymi warto powymieniac sie spostrzezeniami. Nie rozmawiajmy juz bo macie bardzo duzy problem ze zrozumieniem co ktos pisze mowiac o plusaxh i minusach tej spolki. Nie musze sie napinac, jak Wy bo zarabiam na tej spolce corocznie i na innych. Co do innych na forum, czasem ktos na paleciaku ma wiecej oleju w glowie...