...faktycznie lipa na Su..... Czytaj ze zrozumieniem moje posty. Tak moze popytaj gdzies, kogos, o coś, to sie dokształcisz i nabędziesz pokory odnośnie XPLUS, pobaw się w skojarzenia. A czasem jak inni pytają o coś bo może są nowi to nie mając nic do powiedzenia siė nie oddzywaj. Nie Ty wyznaczasz standardy i ta rozgrywka nie dotyczy tylko takich jak Ty, czy ja, bo jestesmy zbyt mali. To, że coś tam możemy ugrać wiedząc być może coś wiėcej, bedzie tylko na plus. Wszyscy Ci, co mieli merytorycznie coś do powiedzenia a było Ich niewielu narazie nabrali wody w usta, bo zwyczajnie w świecie nie są to wyniki powiedzmy najprościej rewelacyjne, przy założeniu, że X+ bardziej koncentrują się na rynkach w euro, dolar, etc. gdzie kursy jak sam możesz zauważyć wystrzeliły w omawiamym okresie, co powinno być na + w działaniach tej spółki, porownujac kwartał 4 2021 do 4 kwartału 2020.Pokazałem Ci, że są spółki z branży, ktore wynikami zaskoczyły i to bardzo pozytywnie, co ma odzwierciedlenie w bieźăcych notowaniach, nawet w tak niespokojnej sytuacji geopolitycznej. Jest kilka zmiennych w raporcie, w naszym Xplus, ktore powodują, że można patrzeć z optymizmem w przyszłość. Również słowa Prezesa. Pamiętam jak wiele lat temu mówił o wejściu na Główny parkiet.Mnie rowniez zaskoczył Pgs Soft. kilkanascie mcy temu ale swoje ugrałem. Wiec Panie Kolego głowa do góry, mniej frustracji i złośliwości, bo tu też będzie dobrze, czego wszystkim życze...Pozdrowienia zwłaszcza Xxx.