Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Kolega "pesymista"

Nie odpowiedziałeś mi na pytanie wiec zakładam, ze napisałeś coś, ale sam nie wiesz dlaczego.

Pokaz proszę gdzie naganiam?? Czy napisałem choć raz zeby ktoś sprzedał akcje bo to ściema? Nie przypominam sobie.

Dzięki ptasznik ze przytoczyłeś moj post bo nasunęło mi sie pytanie, kiedy pisałem pozytywy nie raz komentowane moje wpisy jako ciekawe, rzeczowe itd, kiedy dowiedziałem sie rzeczy które nie zagrały sie z tym co kluba opowiadał na walnym i sprzedałem akcje to mnie bluzgacie.

Napisałem swoje wnioski i tyle, każdy robi z kasa co chce i nie bronię nikomu kupować akcji jedynie pisze zeby każdy sprawdził jak sie maja rzeczy zanim włoży swoje cieżko zarobione pieniądze i tyle, ale widzę ze tu przedszkole same z paroma wyjątkami wiec szkoda z takimi polemizować.
Okaże sie kto miał racje za jakiś czas( nie mowię tu o kolejnych spelnieniach warunków a zakupie nieruchomosci)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.