Dnia 2025-10-25 o godz. 17:06 ~Pira33 napisał(a):
> Tak jest kolego KNF....niech wszystkich dokładnie posprawdzają ,ale dokładnie !!!
> To co pięknie powklejałeś w dużym stopniu widzieliśmy na kursie i forum od 2022r....:):):)
> Po ostatnich info z wałkami Mabion i ostatnim info zaczynam wierzyć ,że KNF w końcu zabrał się do roboty.....
> Pięć lat trwało dochodzenie w sprawie MAbionu...:)
>
> Jeżli chodzi o moję skromną osobę do KNF ma wszystkie moje dane które przesyłałem wraz ze screnami z forum w korelacji z transakcjami i wykresami....:)
> Teraz pozostaje czekać aż tryby sprawiedliwości ruszą ,a może poprostu KARMA wróci do tych na co zasłużyli....
nie mnie będzie ciebie osądzać ale mam wrażenie że zawsze pisałeś pozytywnie o Mdg zachęcając w ten sposób akcjonariuszy do kupna papieru a teraz widzisz że w tej maszynie nigdy nie było tak dobrze skoro OFE PZU Złota Jesień znikło z akcjonariatu tej spółki w obawie pewnie przed utratą kapitału swoich emerytów a Biofund zmniejszył swoje zaangażowanie o 1,5 mln szt. Zresztą Ty sam zrobiłeś podobnie jak piszesz sprzedając swoje akcje na górce po 40 zł. Niestety ja widziałem tu jak pisali niektórzy nawet 50 zł i ponoszę teraz swoje konsekwencje tracąc teraz swój kapitał. Szkoda bo nie mam tego aż tak dużo i też mogłem sprzedać swoje akcje po 40 zł i kupic np RYVU które było mocno niedowartościowane o ponad 100% ot to mój duży błąd.