Dnia 2026-05-20 o godz. 17:08 ~Mirks napisał(a):
> Straty to ja będę miał jak sprzedam :) Wtedy będę miał straty. Obroty rzędu 25 000 zł - stary, za tyle to ma nie jeden akcjonariusz. Każdego dnia od 2,90 zł są takie dzienne obroty. Jeśli twierdzisz, że to jest armagedon to nie wiem co ci powiedzieć :) Trzeba poczekać na wyniki i ewentualnie jakichś kontrakt. W mojej opinii raport był już w cenie ale znalazło się paru cwaniaków i mielą między sobą. Niech sobie grają to i ja zaraz skorzystam i będę kupował kolejny raz :) Każdy sam decyduje o sobie i o swoich inwestycjach. Kto chce może sypać ile wlezie i po ptakach. Śpi spokojnie i radośnie :) Pozdrawiam serdecznie
przecież piszesz to samo od 4,5... Będę dobierał, trzeba poczekać na raport, będą kontrakty, mielą między sobą. ble ble ble
leszcze oddają ty rekin kupujesz. A prawda jest taka że leszcze kupowali po 4,5. Na dużych obrotach. I teraz właśnie jak są obroty po pare tysięcy to ni chu chu nie wyjdziesz z tej inwestycji po tym kursie. Albo będziesz wychodził przez kilka miesięcy albo obniżysz kurs do 2zł. Bo przecież jak skupujesz każdego dnia od 2 lat przy każdym spadku a kurs spada od dawna to masz tam spory pakiet. Spory pakiet na sporym minusie.