Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,88 zł , zmiana od tamtej pory: 17,00%

Re: kierunek: spadek

Hahahaha hahahaha
Nie przeżywaj tak...
Ale jednak Tusk jaki jest jaki jest ale furkę kupił Mu ładną musisz przyznać. Co myślisz kolego? Respekt też przed Nim czuje co było widoczne na radzie gabinetowej . Tusk jest w porządku i ma szansę czegoś się nauczyć od młodszego.

Ja jeszcze do Kazika bo coś pisał o "mądrości do czasu" wcześniej. Który czas Kazik miałeś na myśli, ten że, tak powiem pośredni, nazwijmy go zmyłkowym czy ten finalny? Ja widzę dwie figury na tej globalnej szachownicy które się dostały na nią bez zgody tych którzy myślą że wygrywają. Pomyśl nad tym głębiej nie dając swoim życzeniu zdeformować tego myślenia. Tu idzie o wynik meczu, a nie poszczególnych setów. Pozdrawiam Cię.

P.s. Poruszenie tej wrażliwej kwestii w poście którego nie zgodziłeś się opublikować puść mi w niepamięć, bo wiesz że pasja giełdowa nas łączy. Chodzi tylko o to żeby się traktować poważnie i szanować a Ty potrafisz jeśli chcesz. Od palenia głupa masz Bindola i mówiąc "masz" wiesz o czym mówię.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LUBAWA -1,61% 10,39 2025-09-22 17:01:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.