Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,00 zł , zmiana od tamtej pory: -4,75%

Re: Kierunek all time high

Nie będę się zakładał, bo moja strategia zakłada sprzedaż akcji przy 14-16 zł (jeśli dojedziemy tam), więc to nie kwestia wiary, lecz mojej subiektywnej oceny spółki. Z drugiej strony, czy to ty nie pisałeś na którymś z wątków (?), że MSW osiągnie 1 mld kapitalizacji już w tym roku? Czyli ok. 6 razy więcej niż obecnie? Zatem wychodzi coś w okolicach 50 zł. Skąd więc ten zakład o 30 zł w ciągu 3 lat, skoro ma być 50 zł w tym roku? (no chyba że to nie ty pisałeś, ale nie chce mi się już śledzić różnych wątków na tym forum)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOSTALWAR -3,30% 7,62 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.