Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: kierunek 100 pln czy wreszcie wezwanie GT?

Waldi zasadniczo to się do niego bardzo upodabniasz :)ale pewnie sam tego nie zauważasz. Wyobrażam sobie Ciebie jako 45 letniego mężczyznę. Czyli już pomału zaczyna odbijać syndrom drugiej młodości. Spostrzegłem, że w składni swoich zdań, pojedynczych myśli a nawet całych wypowiedzi nadmiernie używasz słów "ja, mój, moje", a przecież ponoć gramy do jednej bramki :) Starasz się udzielać lekcji, reprymendy na każdy temat, nawet na te na które za pewne nie masz bladego pojęcia. Próbowałeś kiedyś palić "kota"? Pewnie nie ale przecież w niedziele naszemu zniewolonemu umysłowi powiedzieli jakie to złe, a tfu a fee. Open your mind.
Ale dobra tam, więcej proszę o nie angażowanie mnie w tego typu słowne przepychanki bo odwiedzam to forum, żeby poznać Wasze opinie, żebyście pokazali mi coś czego może nie dostrzegłem w kontekście Dębicy i jej otoczenia, a nie po to, żeby komukolwiek udowadniać jak próżne ma ego.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEBICA 0,99% 81,30 2025-10-09 16:49:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.