Jednak Dębica to jest matka druga przez 17 lat mnie żywi raz lepiej raz gorzej ale nigdy mnie nie zawiodła.
Jak OFE CU a obecnie AVIVA miała udziały w firmie Dębica to goodyear nie okradał firmę z zysku bo to byli bracia z jednego kraju. Zmieniło się to jak aviva odsprzedała swoje udziały tym mućkom małorolnym z PZU to goodyear zaczął uczyć ich rozumu od razu i moim zdaniem prawidłowo zrobił pomimo ,ze ja poniosłem tego skutki.
Hałastrę naćpaną tylko głodem można wziąc żadna psychologia nie odniesie skutku tu.
Prześledź Tom zachowanie tej hołoty naćpanej na innych spółkach co tam sie dzieje i to są w większości ich zwolennikami.
Co było przed wyborami mogę przypomnieć jak nie wielka warstwa społeczna ktora ma korzyści w tym kraju bębniła przez 24 godz. na dobę ,że jak Rydzyk z Jarkiem wygra wybory to GPW podzie na psy a co mamy dzisaj na GPW. Kto po raz koleiny wprowadził opinię publiczną w błąd rydzyk czy kto inny.
Wciskają wam ,ze to wina Grecji i innych poco ta jest zabawa od roku kto natym korzysta? mozna ten problem rozwiązac w 1 dzien wprowadzic nowe euro i tak Grecja za 5 euro dostała by tylko 1 nowe euro a Włochy i reszta 2 do 1 i niema problemu. Fakt ,ze zamieszanie by mieli u siebie parę miesięcy ale porządek byłby.